שאלה - שק הריון שאינו סדיר והסיכויים להפלה

השאלה:
אני בשבוע 6 + 5 ימים לפי גודל העובר (8 מ"מ) - יש דופק , הבעיה כי שק ההריון נראה לא סדיר (יש אזור של גוש לבן שבולט לתוכו כך שהוא לא עגול). הבנתי שזה יכול לרמז על הריון לא תקין .
מה הסיכוי שזה יחזיק ?


תשובה:

הפלה טבעית קורית ב - 10-20% מההריונות מתחת לגיל 20 שבועות, כאשר 80% מההפלות קורות עד שבוע 12.

אין דרך לדעת לאיזה כיוון יתפתח ההריון שלך חוץ מלחכות בסבלנות ולעקוב גם ע"י רמות BHCG וגם ע"י בדיקות US (אולטרסאונד).





רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!