שאלה - האם איקאקלומין מסרטן?

השאלה:
רציתי לדעת עם איקאקלומין מסרטן, ואם יש אפשרות שאין ביוץ למרות שהמחזור סדיר ומדוייק, ובדיקה אצל הרופא מעידה שהכל תקין? והאם לחץ נפשי גורם לאי ביוץ?



תשובה:
איקאקלומין אינו מסרטן. יתר השאלות שלך נענו כבר פעמים רבות בעבר, היעזרי במנגנון החיפוש באתר.





רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!