שאלה - לפני כשנה סיימתי טיפול ברואקוטן לטיפול באקנה חריף שסבלתי ממנו במשך שנים

השאלה:
לפני כשנה סיימתי טיפול ברואקוטן לטיפול באקנה חריף שסבלתי ממנו
במשך שנים רבות. מצבי כעת טוב מאוד ופצעים כמעט ולא מופיעים בגופי.
שאלתי היא: האם הטיפול ברואקוטן יכול לגרום לירידה במשקל ? היות
ומסיום הטיפול ועד עכשיו ירדתי בכ- 8 ק"ג.


תשובה:

היות והירידה במשקל החלה לאחר סיום הטיפול, סביר להניח שאין קשר
לרואקוטן.
ייתכן שיש קשר לעליה בחומציות, אך אנא פנה לרופא המשפחה והתחל
בבירור מסודר לסיבות שונות לירידה במשקל עליהן תוכל לקרוא כאן:
http://www.infomed.co.il/questions/q_100404_8.htm




רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!