שאלה - האם יש ירידה בתפקוד המיני בעקבות נטילת אספירין 325 ?

השאלה:
ירידה בתפקוד המיני אינה מתופעות הלוואי הידועות של התרופה, לכן כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל. ייתכן שמדובר בתופעת לוואי של תרופה אחרת או בגורם אחר לבעיה.


תשובה:
ירידה בתפקוד המיני אינה מתופעות הלוואי הידועות של התרופה, לכן כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל. ייתכן שמדובר בתופעת לוואי של תרופה אחרת או בגורם אחר לבעיה.

[29/01/2006]




רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!