שאלה - גלולות סרזט אחרי הפסקת הנקה באישה עם שחלות פוליציסטיות

השאלה:
אני אמא לארבעה, בתי הקטנה בת שנה וחודשיים, וכעת סיימתי להיניקה. בשנה האחרונה אני לוקחת גלולות למניעת הריון מסוג סרזט. אובחנתי בעבר כבעלת שחלות פוליציסטיות.
האם כדאי לי להמשיך עם הסרזט, או לעבור לגלולת מסוג אחר, שמשלבות גם אסטרוגן?


תשובה:


ניתן להמשיך ולהשתמש בגלולות סרזט גם לאחר סיום ההנקה. גלולות אלו יעילות כמו גלולות משולבות. אני מצרפת תשובה על הגלולה מפורטל אינפומד:

http://www.infomed.co.il/questions/q_071507_16.asp




רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!