שאלה - במשך נעורי סבלתי מפרולקטין גבוה למדי שנע בין 400-1000 יחידות (לערך).
השאלה:
במשך נעורי סבלתי מפרולקטין גבוה למדי שנע בין 400-1000 יחידות
(לערך).
עשיתי בזמנו צילומי C.T שהוכיחו שיותרת המוח תקינה.
המחזור שלי לא היה סדיר כלל. נתנו לי כדורים שאמורים היו לאזן את
רמת הפרולקטין אך הם גרמו לי לתופעות לוואי ולכן הפסיקו לי אותם.
במשך 10 השנים האחרונות לקחתי (גלולות גלולות למניעת הריון ללא
רמה גבוהה של הורמונים). הפסקתי לקחת גלולות לפני כשלושה חודשים,
ונכון לעכשיו המחזור שלי די סדיר (נע בין 26-28 יום).
האם ייתכן שהפרולקטין הסתדר מעצמו?
במידה ולא, האם תיתכן לי בעיה בכניסה להריון?


תשובה:


רמה של מעל 250 ng/mL




רופאים ומכונים בפוקוס


הצטרפו לאינדקס הרופאים!