//

שאלה - לחברי יש קונדילומה, הוא טיפל אצל רופא עור בצריבה בחנקן. היבלות הופיעו

השאלה:
לחברי יש קונדילומה, הוא טיפל אצל רופא עור בצריבה בחנקן. היבלות
הופיעו לפני כ- 4 חודשים. אני הייתי אצל גינקולוג לפני כחודשיים
לבדיקה שיגרתית, האם אני צריכה לקבוע תור נוסף כעת על מנת לאבחן האם
נדבקתי במחלה? (קיימנו יחסי מין לאורך כל התקופה פרט לתקופת
הטיפול).



תשובה:
כן, שווה להיבדק שנית. ולבצע בדיקת פאפ - דגימת רקמה מצוואר הרחם.





רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!