שאלה - גלולות למניעת הריון ורמת פרולקטין גבוהה

השאלה:
אני נוטלת גלולות בשם מרסילון כבר 5 שנים. בשנה האחרונה הופיעו אצלי 3 פעמיים דלקות בשד שמאל. בחודש האחרון עשו לי בדיקת דם ורמת הפרולקטין שלי 670. רציתי לדעת אם אני אמורה לקחת היום את הכדור האחרון של הגלולות, כי אני רוצה לדחות את המחזור. האם זה מסוכן להמשיך עם עוד 7 כדורים בגלל הפרולקטין הגבוה?


תשובה:


דחייה של שבוע אינה מסוכנת, אבל לגבי דחייה נוספת יש להתייעץ עם רופא נשים.

ד"ר משה ארוך - רופא משפחה ומתמחה ברפואת ספורט





רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!