שאלה - הסרת כתמי עור בלייזר

השאלה:
יש לי כתמים חומים על העור. הרופא של קופת חולים הפנה אותי למרפאה בה מסירים כתמים באמצעות לייזר. האם טיפול בלייזר זה בטוח?


תשובה:


הסרת כתמי עור (פיגמנטציה) על ידי לייזר נחשבת לשיטה בטוחה, וכמעט שאין לה תופעות לוואי. מובן שיש לראות את הכתמים כדי להתאים להם את הטיפול המתאים ביותר.

בברכה,

ד"ר נעמה ורבין - אינפומד





רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!