דלג לתוכן
עישון בעת הכנת מזון
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 27/06/2007
1 דקות קריאה
שאלה:

האם עישון בעת הכנת מזון יכול לגרום נזק למי שאוכל אותו? מדובר בקייטרינג שעובדיו מעשנים בעת הכנת האוכל - האם האוכל מסוכן לבריאות ואכילתו מהווה עישון פסיבי?

תשובה:
האוכל לא מהווה עישון פסיבי, לפחות אין מחקרים שידועים לי על זה. אני מתארת לי שהם לא מאפרים לתוך האוכל. אבל זה לא ממש היגייני לעשן בזמן הכנת אוכל, ודאי לא מצד חברת קייטרינג אשר צריכה לשמור על ניקיון מקסימלי. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד
רופאים בתחום
ד"ר מריאנה ויינרמן - רשת מרפאות
ד"ר מריאנה ויינרמן - רשת מרפאות רפואה אסתטית
קליניקה חדשנית ביותר אשר משתמשת בטכנולוגיות המתקדמות בעולם האסתטיקה ויופי
ד"ר דוד אוריון
ד"ר דוד אוריון נוירולוגיה
מנהל מחלקה לשבץ מוחי ומחלות נוירווסקולרית, בי"ח שיבא, תל-השומר
פרופ' משה פפא
פרופ' משה פפא כירורגיה
מנהל (בדימוס) המחלקה לכירורגיה אונקולוגית ומרכז "מירב" לבריאות השד, כירורג בכיר באסותא בתחום השד וכירורגיה של מחלות ממאירות
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו