שאלה - האם יש להפסיק טיפול ברמוטיב לפני ניתוח?

השאלה:
אני בת 26 ומטופלת ב- Remotiv, תרופה צמחית להקלה של דיכאון קל. לא זכורות לי תופעות לוואי כלשהן מהתרופה בשנה האחרונה. אני עתידה לעבור ניתוח פלסטי באף בחודש הבא ורוצה לדעת אם לנטילת התרופה או למרכיבים שבה יש השפעה כלשהי על תוצאות הניתוח או ההחלמה. האם יש להפסיק את נטילת התרופה לפני הניתוח? אם כן, כמה זמן מראש?


תשובה:


אין צורך להפסיק את נטילת התרופה לפני הניתוח, ולא צפויה להיות לה השפעה על הניתוח, על תוצאותיו או על תקופת ההחלמה.

ד"ר שירי אורי - אינפומד





רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!