//

שאלה - האם פלג'יל וציפרוקסין יכולים לגרום להפרעות קצב?

השאלה:
אני בן 32, סובל מ- dialated cardium והפרעות קצב ומטופל זה שנים בתרופות טריטייס ודימיטון. לאחרונה עברתי ניתוח פיסורה וכריתת טחורים, אולם יש לי דלקת באזור והמנתח רשם לי טיפול אנטיביוטי שכולל flagyl ו- ciproxin.

קראתי ששתי התרופות הללו עלולות לעורר בעיות והפרעות קצב. האם זה נכון? האם יש טיפול אנטיביוטי מקביל ללא הסיכון?


תשובה:


כמו לכל תרופה, לאנטיביוטיקות flagyl ו- ciproxin ישנן כמה תופעות לוואי ידועות, אך הפרעות קצב לב אינן אחת מהן. אתה יכול לקחת את הטיפול שהמנתח רשם לך ללא חשש.

איחולי בריאות.

ד"ר אורלי שניידר - אינפומד





רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!