דלג לתוכן

קרישיות יתר כתוצאה משימוש בגלולות למניעת הריון

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 09/10/2006
1 דקות קריאה

שאלה:

רציתי לדעת מה הסיכון בגלולות מרסילון ?האם יש להם תופעות לוואי לקרישי דם ותסחיפים ? והנשים שרגישות לגלולות אלה האם יש אפשרות לגלות זאת לפני נטילת הגלולה?

תשובה:

כל הגלולות למניעת הריון מגבירות סיכון לקרישיות יתר, אם יש פתולוגיה בסיסית. הסיכון גובר בנשים מעשנות מעל גיל 35. תאורטית ניתן לבצע בדיקות לקרישיות יתר לפני נטילת גלולות, אולם אם אין לך גורמי סיכון לא נוהגים לבצע ברור זה.
רופאים בתחום
ד"ר מיכאל מרגוליס
ד"ר מיכאל מרגוליס אורתופדיה
ד"ר נמרוד נחמיאס
ד"ר נמרוד נחמיאס אורתופדיה
ד"ר ג'ורג'יו מרקו רובין
ד"ר ג'ורג'יו מרקו רובין נוירוכירורגיה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו