דלג לתוכן

שאלה

אושפזתי לפני שבועיים ברמב"ם.לאחר כאבים עזים ביותר של כאבי גב תחתון. (התעלפתי מכאבים). עברתי טיפול של בלוק בגב במרפאת כאב, לאחר חודש עלי לעבור עוד זריקת אפידורל, כל מה שהבנתי מהרופאים לאחר סי. טי. שיש לי בעיה בגב התחתון לא מבין במונחים רפואיים יכול להיות שהם דיברו על פריצת דיסק אולי עוד משהוא, הכאבים פחתו מאוד מאוד, שני דברים ברצוני לדעת, מכיוון שאני עברתי בזמנו אוטם שריר הלב אני 3 שנים הולך יום-יום 5 ק"מ מה עכשיו מבחינת ההליכה זה חשוב לי ובאיזה אופן אני צריך להתחיל.יש לי 40 אחוז נכות בביטוח לאומי האם אני יכול לקבל עוד תוספת נכות? לדעתכם האישית יש לי מה להפסיד הם עוד עלולים לקחת ממני את מה שהם מעט נותנים.

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 13/09/2006
1 דקות קריאה

תשובה:

ככלל במצב מורכב כמו שאתה מתאר יש להתייעץ עם הרופאים המטפלים בבעיה באם יש מקום להליכה מתונה שאינה מחמירה כאבים . לדעתי לא אמורה להיות להם התנגדות בתנאי שזו הליכה מתונה במישור ולא מעוררת את התלונות הרלוונטיות . בקשר לשאלות משפטיות נסה להתייעץ עם עורך דין. רפואה שלמה ירון טילינגר, פיזיותרפיסט מוסמך מכבי שירותי בריאות
רופאים בתחום
פרופ' ראובן מדר
פרופ' ראובן מדר פנימית
פרופ' דוד ורון
פרופ' דוד ורון המטולוגיה
ד"ר יצחק שנירר
ד"ר יצחק שנירר אונקולוגיה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו