דלג לתוכן

טשטוש בראייה וראייה כפולה בנטילת גאבאפנטין

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 29/09/2009
1 דקות קריאה

שאלה:

אני בן 70. האם תופעת לוואי של טשטוש ראייה וראיה כפולה בעקבות העלאת כמות גאבאפנטין חולפת עם הזמן? אם לא, מה הפיתרון?

תשובה:

תופעות הלוואי אמורות לחלוף עם הזמן. אם אינן חולפות, יש להפסיק את נטילת התרופה, אך לא לפני שתתייעץ עם הרופא המטפל. ראייה כפולה וטשטוש בראייה גורמים לכאבי ראש וסחרחורת, ואינם מאפשרים תפקוד תקין, ולכן עליך להיזהר בשעת נהיגה או פעילויות אחרות המצריכות ריכוז ועירנות. אם אין שיפור בהרגשה, עליך לפנות לרופא המטפל. ד"ר שירי אורי - אינפומד
רופאים בתחום
פרופ' שמחה מיזל
פרופ' שמחה מיזל קרדיולוגיה
ד"ר יואב נחום
ד"ר יואב נחום עיניים
ד"ר משה היין
ד"ר משה היין אף אוזן גרון וכירורגיית ראש-צוואר
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו