יש לי כאבים באזור החזה שנרגעים לאחר אכילה, כמו כן יציאה חד-פעמית של כמות
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 30/10/2003
1 דקות קריאה
שאלה:

יש לי כאבים באזור החזה שנרגעים לאחר אכילה, כמו כן יציאה חד-פעמית של כמות גדולה של דם מפי הטבעת, מה הבעיה ? האם יש קשר בין השניים ?

תשובה:
הסימפטומים נשמעים חשודים מאוד לכיב קיבה או תריסריון שגרם לשחיקה של דופן המעי וקרוב מאוד לכלי דם. דימום מדרכי העיכול הוא סיבוך מסכן חיים של כיבים במערכת בעיכול. אנא פנה באופן מיידי לרופא גסטרואנטרולוג או פנימאי, ובמידת הצורך לחדר מיון.