דלג לתוכן

טיפול בבעיות הורמונליות באמצעות גלולות למניעת הריון

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 31/10/2007
1 דקות קריאה

שאלה:

לפני כ-5 שנים טופלתי ברואקוטן. לפני שנה האקנה חזר. רופא הנשים שלי המליץ לי לקחת גלולות עקב רמות גבוהות מידי של הורמון גברי. עדיין יש לי פצעים, בעיקר על הסנטר, אך הכמות קטנה. אם אני מפסיקה את השימוש בגלולות הפצעים חוזרים. רציתי לשאול אם יש טעם לחזור על הטיפול ברואקוטן. האם הוא מאזן את רמת ההורמונים? או שיש תרופה אחרת שיכולה לעזור לי?

תשובה:

שימוש ברואקוטן פעם נוספת יכול לטפל בפצעים, אך לא בשורש הבעיה. אם נמצא כי הסיבה לפצעים אצלך היא בעיה הורמונלית, אני חוששת שרק טיפול בהורמונים, כלומר בגלולות למניעת הריו, יוכל לטפל בבעיה. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד
רופאים בתחום
ד"ר שנטל זיתון-אזוגי
ד"ר שנטל זיתון-אזוגי עור ומין
ד"ר מרינה ארביטמן
ד"ר מרינה ארביטמן פסיכיאטריה
פרופ' דן בוסקילה
פרופ' דן בוסקילה פנימית
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו