דפיקות לב בעקבות שימוש בבטארן
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 11/03/2008
1 דקות קריאה
שאלה:

לאחר אבחון של דלקת בכף הרגל קיבלתי כדורי בטארן 100. לקחתי 3 כדורים אך מרגישה מאז תחילת הלקיחה דפיקות לב לא סדירות וחזקות. האם עלי להפסיק את נטילת הכדור ולהתייעץ עם הרופא?

תשובה:
בטארן, או DICLOFENAC, הינה תרופה משככת כאבים ממשפחת התרופות נוגדות הדלקת שאינן סטרואידליות. תרופות אלו בעלות השפעות שונות על מערכת הלב וכלי הדם, אך לא מצאתי שנמנות על תופעות לוואי אלו גם הפרעות קצב. לכן לא ברור לי אם דפיקות הלב שלך מיוחסות לטיפול התרופתי, אך להפסיק את התרופה ולהיוועץ ברופא זה רעיון טוב. ד"ר טלי צ'רנוביצקי - אינפומד