כאבים בלשון כתוצאה מפציעה ע"י השיניים
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 11/07/2005
1 דקות קריאה
שאלה:

אני סובלת מתופעה הולכת ומחמירה של כאבים בלשון בצד שמאל. במשך חודשים הנושא טופל כבעיות שיניים והוחלפו מבנים ללא תוצאות ועם החמרה תמידית. בפועל הלשון נדחפת כל הזמן לשיניים ומתחככת בשיניים בצד השמאלי בלבד. כיום איני יכולה לדבר, הכאבים מהפציעה בלשון בלתי נסבלים. לא יודעת לאן לפנות.

תשובה:
הבעיה אותה את מתארת נמצאת בתחום עיסוקו של רופא השיניים. תוכלי לפנות למומחה לשיקום הפה או מומחה לרפואת הפה. כתובות תוכלי למצוא באתר הסתדרות רפואת השיניים בכתובת: WWW.IDA.ORG.IL