נער בן 14 מודאג מגודל הפין
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 22/01/2007
1 דקות קריאה
שאלה:

הפין שלי מאוד קטן ויש לי כמה ק"ג מיותרים בגוף. אם אני ארזה, יש סיכוי שהפין שלי יגדל? (אני בן 14)

תשובה:
הפין שלך עוד יגדל בלי קשר לכלום, כיוון שאתה רק בתחילת גיל ההתבגרות. הורדת כמה ק"ג, אבל רק באנשים שהם ממש שמנים, עשויה לגרום לכך שעוד חלק קטן מהפין השקוע בשומן ייראה. זה לא מגדיל את הפין אלא רק מביא לכך שהחלק המוסתר ייראה. בברכה דר' איציק לוי