נשירת שיער לאחר לידה
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 25/01/2010
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בת 32. ילדתי לפני כ-4 חודשים תינוק מקסים. אולם זה כחודש יש לי נשירת שיער חזקה. הכרית מהלילה מלאה בשיער בבוקר, וכל הבית מלא שערות. אני אובדת עצות וחסרת אונים. אודה לסיועכם. אציין כי לאחר בדיקות דם שנמצאו תקינות, הפסקתי ליטול ברזל. האם הנשירה תיפסק? על איזו תרופה הייתם ממליצים?

תשובה:
נשירת שיער לאחר לידה היא תופעה שכיחה, אשר יכולה להימשך כמה חודשים עד שנה, והיא תופעה חולפת. אני מפנה אותך לקישור לאתר חיצוני עם המלצות לטיפול שמתבסס על תזונה נכונה עשירה בוויטמינים ומינרלים הנחוצים לחיזוק השערה - שווה לנסות. http://www.nashima.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=454278