דלג לתוכן

צורך בגרידה בגלל עובר שהפסיק לגדול

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 31/01/2008
1 דקות קריאה

שאלה:

היום, בשבוע ההריון ה-9 + 4 ימים, נאמר לנו, לאחר, בדיקה חוזרת, שאין דופק ושהעובר הפסיק לגדול בשבוע ה-6. מה הלאה? האם יש טעם לחכות? איך להוריד את העובר מבלי לבצע גרידה? (כדורים, שיטות סבתא וכולי...?)

תשובה:

בשלב זה של הריון האופציה היא גרידה בלבד. גשי לרופא המטפל והוא ינחה אותך לגבי הפרוצדורה. את הגרידה מבצעים בבית החולים בהרדמה מלאה. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד
רופאים בתחום
פרופ' יוסי לסינג
פרופ' יוסי לסינג יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
פרופ' ישראל מייזנר
פרופ' ישראל מייזנר יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
ד"ר מוני פרידמן
ד"ר מוני פרידמן רפואה אסתטית
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו