דלג לתוכן

סיכון בניתוח שיניים לאישה שנוטלת מקסיבון

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 14/02/2008
1 דקות קריאה

שאלה:

יש לי אוסטאופורוזיס ואני לוקחת מקסיבון זה כשנה. אני אמורה לעבור ניתוח שיניים, ונאמר לי שאני בסיכון לקבל נמק בעצמות החניכיים בעקבות הניתוח. האם אמנם יש קשר בין נטילת מקסיבון לבין סיכון בנמק בעקבות ניתוח שיניים?

תשובה:

מקסיבון (אלנדרונאט) מעלה סיכון לאוסטאונקרוזיס, במיוחד באזור הלסת. את יכולה לקרוא על התופעה במילון המונחים של אינפומד על ידי לחיצה על המונח בטקסט זה. בברכה, ד"ר שירי אורי - אינפומד
רופאים בתחום
ד"ר משה היין
ד"ר משה היין אף אוזן גרון וכירורגיית ראש-צוואר
פרופ' אסתר אליצור ליברמן
פרופ' אסתר אליצור ליברמן אנדוקרינולוגיה
ד"ר אלכסיי בונין
ד"ר אלכסיי בונין אורתופדיה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו