דופק איטי שמחייב בדיקה מיידית
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 06/08/2008
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בת 80. הדופק שלי ביומים האחרונים ירד ל-36. זה גורם לי התכווצויות קשות בראש ובעיות יציבה. לפני שבע שנים עברתי צנתור עם סטנט. מאז עברתי עוד 3 צנתורים.

תשובה:
דופק בקצב של 36 פעימות לדקה אינו תקין, על אחת כמה וכמה עם היסטוריה של בעיות לב כשלך. אני ממליצה לפנות בדחיפות לרופא המטפל או לחדר מיון על מנת לעשות בדיקת אקג ולהתאים טיפול. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד