בדיקה לנוכחות תלסמיה
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 30/08/2007
1 דקות קריאה
שאלה:

לאחרונה עשיתי בדיקת דם על מנת לברר אנמיה. בין התוצאות שהראו שאני אנמית ושרמת ההמוגלובין נמוכה נכתב: Hemoglobin A2 1 Hemoglobin F 1.5

תשובה:
לאחרונה עשיתי בדיקת דם על מנת לברר אנמיה. בין התוצאות שהראו שאני אנמית ושרמת ההמוגלובין נמוכה נכתב: Hemoglobin A2 1 Hemoglobin F 1.5 מה המשמעות של זה? חשוב לדעת לשם קבלת אבחנה מה המוצא שלך. בעדות המזרח ישנה מחלה שנקראת תלסמיה. המחלה יכולה להופיע ברמות שונות של חומרה ,ועל פי הנתונים שכתבת, נראה שבדקו את נוכחות המחלה אצלך. האם המחלה קיימת במשפחתך? תוכלי למצוע מידע על המחלה על ידי שימוש במנוע החיפוש של אינפומד: http://www.infomed.co.il/doSearchSite.asp?searchFor=תלסמיה על פי התוצאות שכתבת, את בגבול הנורמלי, אבל יש לגשת לרופא המטפל לקבלת תשובות מדויקות. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד [30/08/2007]