רופאים בתחום
פרופ' אייל גור פרופ' אייל גור
מנהל המחלקה לכירורגיה פלסטית בבית החולים איכילוב. קרא עוד
ד"ר נועם חי ד"ר נועם חי
ניתוחים לעיצוב הגוף לאחר הריון ולידה קרא עוד
בדיקות קשורות

פורום סרטן העור וניתוחי מוז (מוס)

ד"ר עופר ארנון

ד"ר עופר ארנון
ד"ר עופר ארנון, מומחה לרפואה פלסטית ואסתטית ומנהל תחום ניתוחי מוז באינפומד. ד"ר עופר ארנון מקבל חולים לניתוחי מוז ללא תוספת תשלום וללא תור בבית חולים ברזילי לכל קופות עוד...

  • הודעה
  • מחבר
  • תאריך / שעה
  • שתל בניתוח מוהז
  • אתי
  • 20/01/2019 19:32
  • שלום עלי לעבור ניתוח להסרת נגע בגשר האף בשיטת מוהז. קבעתי תור להסרה בביח ציבורי. במקרה שהנגע עמוק מדי האם תיעשה השתלת עור תוך כדי הניתוח? תודה

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • אפודיקס
  • ישראל נדל
  • 15/01/2019 19:13
  • קרם הגנה=אפודיקס
  • ישראל נדל
  • 18/01/2019 13:22
  • מצאתי כתבה של ד"ר תמר רווה טילמן על קרם אפודיקס והיא כותבת שניתן למרוח קרם הגנה 30 דקות לאחר שמורחים את המשחה הטיפולית. אולי יעניין אותך לקרוא, תודה על התייחסותך, בריאות ושמחה ישראל.

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • המטומה או מלנומה של הציפורן?
  • י
  • 14/01/2019 02:20
  • היי, פתאום שמתי לב שהלק האטום התקלף כי בסיס הציפורן יש כהות. הסרתי את הלק וראיתי כתם ( לא פס צר) כהה מבסיס הציפורן לכיוון מעלה. וגם הציפורן עצמה נראית פגועה. אין כאן אפשרות להעלות תמונה. יכול להיות שקיבלתי מכה באצבע כי זכור לי משהו במעומעם למרות שהייתי עם נעליים. השאלה האם הבדיקה המבדלת אצל רופא כואבת? האם כדאי לחכות לראות אם הצבע נעלם?- תוך כמה זמן אמור להעלם שטף דם? תודה

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • תודה.ואם זה שטף דם תוך כמה זמן נעלם?
  • י
  • 14/01/2019 20:51
  • כאבים בישבן
  • אהרון אליה
  • 14/01/2019 16:04
  • יש לי מין כאב פנימי איפה שהחריץ בישבן כאילו זה מרגיש כאילו קבלתי מכה יבשה חזקה כאב ברמה שאי אפשר לשבת בקושי ואחרי כמה יומים יצא לי מישם לא יודע עם זה מוגלה זה נראה צהוב כזה כמו נזלת אין לי מושג מזה פעם ראשונה שקורא לי דבר כזה אשמח לעזרה זה ממש דחוף ואני מפחד מאוד

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • ניתוח מוז
  • ילנה
  • 02/01/2019 17:06
  • בבקשה עזרה לפענוח ביופסיה
  • טלי
  • 25/12/2018 22:21
  • נשלחתי לביצוע ביופסיה עקב פריחה ממושכת מזה כשנתיים. והתוצאות: psoriasiform dermatititis .pas stain is negative for fungi.alcian blue does not show mucin deposits. cd3 shows minimal exocytosis cd4 not decreased/ cd68 scattered histiocytes ki67 10% רציתי לשאול- מה זה ki67 10 % ? אחד מהדברים שחושדים אצלי זה ל- mf / זה קשור? אודה למענה! דרך אגב אני בת 29

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • תודה. החסרתי של מידע נכתב -
  • אני
  • 26/12/2018 16:11
  • תודה. בסוף העמוד כתוב אבחנה T01000
  • אני
  • 26/12/2018 16:17
  • נגע על הזרוע. רופאת עור הפנתה לכירורג SK vs SCC
  • ארז
  • 06/12/2018 17:18
  • יש לי על הזרוע נגע שהתחיל לפני מספר שנים. רופא עור זיהה אותו כsolar keratosis והסיר אותו עם חנקנן נוזלי. נשארה במקום צלקת קטנה. לפני כ3-4 חודשים התחיל שוב פצע במקום שדימם והגליד. מאז המקום נראה ככתם ורדרד, מחוספס למגע וגדול ממה שהיה בעבר (גודלו כ1 ס"מ). לפני מספר ימים הייתי אצל רופאת עור שנתנה לי הפניה לכירורג עם הנחיה: SK vs SCC. היא אמרה לי שאין דרך לדעת האם הנגע שפיר, טרום סרטני או SCC ללא ביופסיה. האם כדאי לבצע ביופסיה קודם? (לפני הסרה) האם כדאי להסיר בשיטת מוס? (צריך לזה הפניה מיוחדת? ביופסיה מקדימה?) מה הדחיפות? תודה רבה ארז

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • נגע גדול ליטול ביופסיה הרופא יחליט אם קטן /גדול לקבלת ניתוח מוהס לכל קופות החולים, ללא עלות וללא תור. יש לשלוח הפניה ל08-6746111 טל 08-6746164. ברזילי אשקלון. אני מנתח. רפואה שלמה

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • רזולוציה של מכשירי מרי וסיטי בארץ
  • edi
  • 08/12/2018 12:37
  • מה הגודל הקטן ביתר שניתן לראות היום באמצעות סיטי ומרי המשוכללים ביותר בישראל והיכן נמצאים המכשירים .מכשירים פרטיים וציבוריים בבקשה.

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • Matrical carcinoma
  • אורי
  • 21/11/2018 14:41
  • שלום בביופסיה של גוש תחת העור בראש התקבלה האבחנה של קרצינומה מסוג Matrical carcinoma לא מצאתי מידע על סוג זה. האם זה סוג של BCC? האם שולח גרורות או חודר לשכבות עמוקות? נישלחתי להסרה מלאה תודה

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • אודם לאחר מוז באף
  • רון
  • 12/10/2018 09:41
  • שלום בן 40. עברתי ניתוח מוז להסרה של BCC קטן מגשר האף לפני 3 שבועות. היה דפקט של 1 ס"מ. עדיין יש אודם סביב הצלקת. ללא כאב או חום מקומי. - האם זה רגיל? - תןך כמה זמן בד"כ האודם נעלם? - האם יש מה לעשות כדי להפחית האודם וזרוז החלמה? האם משחת סטרואידים יכולה לעזור? תודה

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • אין תגובה לאפודיקס 5%
  • ענת
  • 26/10/2018 07:25
  • מזה שבועיים אני מורחת על שתי הזרועות המלאות בנגעים טרום סרטניים (כפי שהוגדרו ע"י רופאת העור שלי). ואין שום תגובה. לא אדמומיות או שלפוחיות ואפילו נדמה לי שהמראה קצת השתפר. לפי התכנית יש לי עוד שבוע למרוח ואח"כ שבוע של בטאקורטן. מה לעשות ומה זה אומר שאין תגובה?

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • כאבי רגליים
  • אנבל
  • 11/11/2018 14:28
  • שלום. מזה 3 חודשים הנני סובלת מכאבים בשתי הרגליים. אזור היריכיים והשוקיים. בנוסף ירדתי במשקל 7 קילו בזמן זה. (משקלי היה 51 והיום הוא 44) לבירור עשיתי emg שהיה תקין. וגם cpk. בירור ראומטולוגי שלא העלה דבר חוץ מנוגדני asca חיוביים.בימים האחרונים בזמן שעשיתי עיסוי ביריכיים הרגשתי מתחת לעור כמו גולות קטנות ומרובות שחלקן כואבות. בחיפוש מהיר באינטרנט הדבר הראשון שעלה לי הוא סרקומה. האם באמת זה יכול להעיד על סרטן? מודאגת מאוד

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • הופיעה לי כמו כוייה ברגל
  • אלון
  • 26/10/2018 18:39
  • חשש מסרטן העור עקב חשיפה לשמש
  • אריאל
  • 04/10/2018 20:03
  • שלום דוקטור ארנון, אני עובד בעבודה שבמסגרת התפקיד עלי להיחשף לשמש בשעות הצהריים. בעבודתי אני עורך ביקורי בית אצל אנשים אך בין דירה לדירה עליי ללכת ברחוב בשמש כרבע שעה בין דירה לדירה. יוצא שאני נחשף לשמש בצהריים כשעה ביום (לא ברצף, אלא כאן רבע שעה ושם רבע שעה), אני לא מגיע למצב של כוויות מהשמש. השאלה שלי היא האם אני מעלה את הסיכון שלי לחלות בסרטן העור עקב עבודתי, ואם כן- האם מדובר בסיכון גבוהה או כזה שלא מצריך להיות מוטרד ממנו. אשמח לשמוע האם אוכל לא להיות מוטרד מהעניין, זה מאוד מדאיג אותי. תודה רבה.

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • תודה על המענה המהיר והמשך להתייעצות
  • אריאל
  • 05/10/2018 02:04
  • אני מתנצל אם אני חופר, אבל אני קצת היפוכונדר. האם ידוע לך מבחינה סטטיסטית מה ההסתברות לחלות בסרטן כתוצאה מחשיפה כזאת לשמש ? לצערי קרם הגנה לא בא בחשבון... אם מדובר על אחוזים בודדים של תוספת סיכון אני מוכן בדיעבד לקחת את הסיכון. קראתי באיזה מאמר שהסיכון כתוצאה מהחשיפה לשמש הוא פחות מתוספת של אחוז אחד, זה נכון ? תודה רבה

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • מה גוון העור שלך? מדוע מקדם הגנה לא בא בחשבון.? שאלת האחוזים ... איל לי תשובה. זה כמו, בכמה אחוזים מסתכן אדם שמעשן שלוש קופסאות סיגריות ביממה ....

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • קרצינומה חזרה
  • מ
  • 02/10/2018 22:52
  • או שאתה האחוז הזה.. או מספיק חלקיק מילימטר מהצלקת וגידול חדש יכול לצמוח בדיוק כמו הראשון. חשוב מאד עכשיו שוב לעבור ניתוח מוהס. ניתוח מוהס נשאר בעל הסיכוי הגבוהה ביותר להחלמה מלאה.

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • ניתוח מוז
  • מיכאל
  • 09/08/2018 00:12
  • שלום רב, לאבא שלי (72) יש BCC בגודל שעועית בגשר האף על שק הדמעות של עין שמאל. הפצע קיים מזה 6 שנים. הוא לוקח מדללי דם בגלל מחלת לב כלילית, והקרדיולוג אוסר עליו להפסיק את נטילתם. השאלות שלי הן : 1. הוא חושש מפגיעה בשק הדמעות, או בעצבים באף, האם החשש שלו מוצדק ? 2. במידה וכן, האם פגיעה בשק הדמעות ובעצב באזור זה, בגלל הניתוח, היא הפיכה ? 3. איך מדללי הדם עשויים להשפיע על מהלך הניתוח ולאחריו ? 4. אילו סיכונים נוספים, הוא צריך לקחת בחשבון ? תודה רבה.

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • ניתן לקבל זריקות קלקסן במקום מדללי הדם. באישור ופיקוח הקרדיולוג או רופא המשפחה. לא להזניח. הגידול רק גדל ויהיה רק קשה יותר לטיפול. מוזמנים לבדיקה בברזילי 08-6746164 לתאום תור

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • כתמים מוזרים
  • חן
  • 15/08/2018 19:02
  • ערב טוב דוקטור! לפני מספר שבועות אני רואה באזור הבטן כתבים עגולים קטנים בצבע אדום ורוד בהיר, ובמשך כמה שבעות אני רואה הכתמים התפשטו גם לאזור הגב וכמה בירך וגם באזור הבטן נוצרו עוד, וישנם כתמים שגדלו והתבהרו ונהיו מחוספסים. מה זה יכול להיות? האם זה משהו שצריך לדאוג? מה אפשר לטפל מחכה לתשובה בתודה מראש

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
  • גידול bcc באף
  • מיכל
  • 20/08/2018 11:20
  • ניתוח ללא שלב של ביופסיה
  • יוליה
  • 24/09/2018 23:45
  • שלום רב. רופא עור חושב שמדובר בסבירות גבוהה בנגע bcc. גם לאחר יעוץ עם שני רופאים פלסטיקיים, הדעה שלהם שסביר להניח שמדובר ב bcc . שאלה: אחד מהם הציע לבצע ניתוח רגיל (לא מוז) ללא ביצוע ביופסיה, והרופא השני מזמין אותי קודם לביופסיה. קשה לי מאוד לקבל החלטה ואודה לך על התשובה, בברכה.

  • + הוסף תגובה פתיחה בעמוד נפרד
  • הדפס
לרופאים בתחום סרטן העור וניתוחי מוז (מוס)

בריאות זה אינפומד – אתר רפואה המקיף בישראל
infomed.co.il (הדפסה)