עמוד הבית > פורומים > סרטן העור וניתוחי מוז (מוס)

פורום סרטן העור וניתוחי מוז (מוס)

ד"ר עופר ארנון

ד"ר עופר ארנון
ד"ר עופר ארנון, מומחה לרפואה פלסטית ואסתטית ומנהל תחום ניתוחי מוז באינפומד. ד"ר עופר ארנון מקבל חולים לניתוחי מוז ללא תוספת תשלום וללא תור בבית חולים ברזילי לכל קופות עוד...

הודעה
מחבר
תאריך / שעה
סדקים בעור אני 03/11/2019 00:47
  • חולת אנפיזמה קשה, עדיין על הרגליים. קרוסלים נפוחים כבר שנים . עור סדוק בעקב אחד איך שהוא טופל עם אמבטיות מלח ו/או חומץ, פלקסיטול , dermovate לתקופות קצרות. עכשיו יש בעיה גם בעקב השני ועור האגודל. שולחים אותי מרופא עור לפודיאטר, לא עוזר כלום. אומרים לי לשים קרמים. אזי תמיד שמתי, אין חדש. אין בעיה בלב , אין סוכר. מה זה יכול להיות בבקשה?

  • + הוסף תגובה
יובש ד"ר עופר ארנון 08/11/2019 12:34
  • אומנם לא סרטן עור אך נסי למרוח קרם רגליים שמכיל אורייאה בכמות גדולה לפני השינה ולישון עם גרביים. רפואה שלמה

  • + הוסף תגובה
גידולים לא בפנים מלי 04/09/2019 12:40
  • יש לי מספר שומות באזור הפנים והמחשוף. במידת הצורך להסירן, האם אפשרי בשיטת מוס?

  • + הוסף תגובה
שומות צבעוניות ד"ר עופר ארנון 18/10/2019 15:34
  • כריתת שומות צבעוניות לא רגילות (אטיפיות), בדרך כלל לא נכרתות בניתוח מוהס. הסיבה - הרצון לאבחנה היסטולוגית רגילה ולא חתך קפוא. רפואה שלמה

  • + הוסף תגובה
הכנות לניתוח Mohs ארי 09/10/2019 18:39
  • שלום רב אני בן 70 לפני 8 שנים עברתי ניתוח מעקפי לב לוקח בקביעות מדלל דם מיקרופרין 75 אני חש בטוב לפני ניתוח MOHS בלחי הרדמה מקומית . שאלתי: א. האם יש צורך בהפסקת מדלל הדם מספר ימים לפני וכמה: ב. האם יש מגבלות שיש להמנע כחודש לאחר הניתוח כגון רחצה בבריכות ים המלח (לא בשמש) תודה ארי

  • + הוסף תגובה
הפסקת אספירין טרם ניתוח ד"ר עופר ארנון 16/10/2019 11:38
  • לא חובה להפסיק אספירין טרם הניתוח. אין אפשרות להכנס למקווה מים, במשך כחודש לאחר הניתוח. רחצה במקלחת אפשרית בדרך כלל יום לאחר הניתוח. רפואה שלמה

  • + הוסף תגובה
שאלון אנונימי בנושא סרטן העור רומי 10/10/2019 17:35
  • שלום, אנחנו עדן קרן, רומי נוף וליה מלמד תלמידות מגמת ביולוגיה בתיכון אלון בכיתה י"ב, ובמסגרת המגמה אנו עושות עבודת ביומד בנושא השפעת חשיפה מוגברת לשמש על הסיכויים לחלות בסרטן העור. השאלון הוא אנונימי ולמטרות המחקר בלבד ומיועד לאנשים שחולים / חלו בסרטן העור. תודה רבה על שיתוף הפעולה ! מאוד נעריך אם תוכלו לשתף את הפוסט לקרוביכם (: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdeVKc5trK9iguNqm-ukChdLqlqruhtIPbXZ8WtAAWcDwo5vw/viewform

  • + הוסף תגובה
חשד לבואן דזיס ניבה 30/08/2019 15:19
  • שלום, יש לי חשד לבואן ליד הקלויקולה והומלצה ביופסיה אך התור הכי קרוב בינואר, האם יש אפשרות להגיע בקרוב?

  • + הוסף תגובה
תור בבית חולים ציבורי ד"ר עופר ארנון 06/10/2019 19:30
ניתוח מוהס באוזן טל 24/08/2019 11:58
  • עברתי ניתוח מוהס באוזן באזור הקונכה. היו 3 סבבים והוסרה חתיכה דיי גדולה. כעת, 4 ימים אחרי האוזן נפוחה וכואבת. האם נורמלי וצפוי? או שעליי לגשת למוקד רפואי לצורך אנטיביוטיקה?

  • + הוסף תגובה
חשד לזיהום ד"ר עופר ארנון 06/10/2019 19:29
  • יש להבדק ולהתחיל טיפול אנטיביוטי. רפואה שלמה

  • + הוסף תגובה
בת 26 יש לי שאלה לוברבום 05/10/2019 23:17
  • יש לי בלוטת חלב ברש הםנו אותי לניתוח האם זה דחוף יש לי לפעמים כאלה דברים שזה לא מפריע לי אלא לאנשים אחרים האם כדאי לדחות

  • + הוסף תגובה
בלוטת חלב ד"ר עופר ארנון 06/10/2019 19:28
  • את צריכה להפנות את השאלה למי שהפנה אותך לניתוח. אין ביכולתי לבטל המלצה של רופא/ה . רפואה שלמה

  • + הוסף תגובה
לימפומה דגנית 16/09/2019 07:05
  • שלום אתמול קיבלנו תוצאות של ביופסיה שבעלי עשה ברגל עפ הכתוב יש לו לימפומה b,ו t אך b פחות יותר לא הצלחתי לצרף קובץ לבעלי התחיל פצע ברגל שלא עבר ולכן עשינו ביופסיה כעט לבעלי יצא עוד 3פצעים כאלה בגוף כולם מגרדים מאוד והוא עייף מאוד מה ניתן לעשות התורים לבתי החולים הם לעוד חודשים וחצי לאיזה רופא ניתן לפנות בפרטי אשמח להסברים

  • + הוסף תגובה
אונקולוגיה ד"ר עופר ארנון 17/09/2019 09:14
איבחנה לי רופאת עור Keratoacannthoma על כף היד קבעו לי ניתוח מוס לעוד שלושה שבועות שאלותי האם מדוסר בגידול סרטני והאם זה בסדר שעוד שלושה שבועות מנתחים אותי מכיוון שהגיגול מעל שני סנטימטר וממשיך לגדול שלומי 27/06/2019 17:47
תור לניתוח ד"ר עופר ארנון 27/06/2019 18:29
  • כמובן שניתוח לכריתת נגע החשוד לסרטן, עדיף לנתח בהקדם. שלושה שבועות הינם זמן סביר בהחלט. רפואה שלמה.

  • + הוסף תגובה
טיפול באפודיקס בקיץ דנית 23/05/2019 13:01
  • שלום רב, האם ניתן לעשות טיפול באפודיקס במהלך חודשי הקיץ? ואם כן, האם יש להימנע לחלוטין מיציאה החוצה?

  • + הוסף תגובה
אפודקס ד"ר עופר ארנון 20/06/2019 12:45
  • פשוט לשמור מחשיפה ישירה לשמש. גם בקיץ ניתן לעשות טיפול באפודקס רפואה שלמה

  • + הוסף תגובה
אפודיקס+ בטאקורטן צריבה חזקה דודי 07/05/2019 08:13
  • תחושת צריבה חזקה בלתי נסבלת עם בטאקורטן G הצריבה היא לאחר2 -3 שעות האם חובה להשתמש ב בטאקורטן לאחר אפודיקס? המריחה היא על האף

  • + הוסף תגובה
אפודקס ד"ר עופר ארנון 07/05/2019 09:48
  • לכל רופא שיטתו לטיפול באפודקס. אני לא ממליץ בדרך כלל על בטאקורטן. רפואה שלמה

  • + הוסף תגובה
Hj Hh 20/06/2019 11:28
התלבטות-MALIGANT MELANOMA ARA 17/05/2019 16:42
  • בדיקה מיקר malignat melanoma,growing along hair follicles, Breslow -1.1.mm no ulceration, 2-mitoses per sq mmm no vascular-invasion.no satellitosis. no regression. TIL-non brisk tumor is 2 mmm from lateral margin, 1.5 mmm from deep nargin. עשיתי CT של כל הגוף.אין בו שום ממצאים חריגים. אני מתלבט האם לעשות את הבדיקת בלוטת הזקיף הכרוכה בהרדמה כללית ואישפוז 3 ימים בבית חולים.אני בן 72 ללא תרופות בקבועות.

  • + הוסף תגובה
כריתת בלוטת זקיף ד"ר עופר ארנון 10/06/2019 08:20
  • על פי הה מחצות המקובלות, יש לבצע כריתת בלוטת זקיף. לא בטוח שכריתת בלוטת זקיף משפרת אחוזי ההישרדות בטיפולים הקימים היום. בגלל גילך, הלא גבוה והסיכוי שיהיה בשנים הקרובות טיפול טוב יותר למלנומה, ההמלצה הינה לבצע כריתת בלוטת זקיף. רפואה שלמה

  • + הוסף תגובה
ניתוח מוס בהריון ליבי 14/05/2019 18:27
  • גיליתי שאני בהריון בשבוע 8. האם זה מסוכן לעבור ניתוח מוס בעוד כשבוע או שאין כלל סיכון?

  • + הוסף תגובה
ניתוח מוס בהריון ליבי 15/05/2019 08:49
עדיפות לא בהריון ד"ר עופר ארנון 15/05/2019 12:11
סביעור במקום בטאקורטן G אחרי טיפול באפודיקס דודי 12/05/2019 09:31
  • האם ניתן למרוח סביעור במקום בטאקורטן G אחרי אפודיקס על האף בטאקורטן G גורם לצריבה מאוד חזקה

  • + הוסף תגובה
סביאור ד"ר עופר ארנון 14/05/2019 10:35
  • סביאור הוא חומר ניקוי ולא טיפול משחה. כאמור יש לשאול את הרופא המטפל על טיפול חילופי.. רפואה דלמה.

  • + הוסף תגובה
ניתוח מוהס בטשטוש/הרדמה באף טל 13/05/2019 22:54
  • האם ניתן לעשות ניתוח מוהס בנחיר התחתון בעיקול האף ושיחזור בהרדמה?

  • + הוסף תגובה
מוהס בהרדמה כללית או טשטוש ד"ר עופר ארנון 14/05/2019 10:34
  • בדרך כלל ניתוחי מוהס מבוצעים בהרדמה מקומית. כאשר עושים ניתוח בטשטוש או הרדמה כללית, יש צורך ברופא מרדים. בבית חולים ציבורי במקרים ספציפיים לעיתים ניתן לבצע זאת. פרטי יהיה יקר. רפואה שלמה.

  • + הוסף תגובה
טיפול באפודיקס מנחם 29/04/2019 10:44
  • אני אמור להתחיל טיפול באפודיקס בגב היד ובאמה. 1. האם ניתן למרוח קרם הגנה על האזור המטופל? 2. מכיוון שיש בעיה הלכתית למרוח משחה בשבת, האם אי מריחה בשבת תפגע באפקטיביות הטיפול?

  • + הוסף תגובה
אפודקס ד"ר עופר ארנון 07/05/2019 09:53
  • לא ידוע לי על שילוב מקדם הגנה ואפודקס. אני לא ממליץ על השילוב הזה. אי מריחת הקרם בשבת לא יפגע ביעילות הטיפול. רפואה שלמה.

  • + הוסף תגובה
תגובה של טיפול באפודקס קורצק אבינעם 29/04/2019 21:58
  • היום עברו שבועיים מאז שהתחלתיטיפול באפודקס. התגובה מאוד קשה אדמומיות באיזור הטי של הפנים צריבה וכאב בכל איזור הפנים מה עלי לעשות כדי להקל ? האם יש אפשרות למרוח משחה להרגעה לפני סיום הטיפול

  • + הוסף תגובה
צריבה בשימוש אפודקס ד"ר עופר ארנון 07/05/2019 09:51
  • הצריבה מעידה על טיפול תקין. בסיום הטיפול באפודקס, עוברים לטיפול משקם. רפואה שלמה

  • + הוסף תגובה
malignant melanoma ARA 23/04/2019 09:37
  • mm breslow 1.1mm no vascular ivasion 2 mitosis no stelitosis,no regression til-no brisk tumoris 2mm from lateral margin, 1.5 mm from deep margin אני לפני נתוח הרחבה כריתה של מלנומה ודגימה בלוטת זקיף. מה מצבי ?

  • + הוסף תגובה
מלנומה ד"ר עופר ארנון 28/04/2019 08:31
  • במידה ואין התפשטות לבלוטת הזקיף. מצבך טוב. במידה ויש התפשטות לבלוטת הזקיף, אז ישקלו ביצוע כריתת צבר בלוטות. אז תהיה מטופל באונקולוגיה ושם תשאל שאלה זו. רפואה שלמה

  • + הוסף תגובה
אבהנה MALIGNANT MELANOMA ARA 21/04/2019 21:39
  • MM היתה על הרקה. האם להסתפק ב CT גוף כללי או גם לבצע בדיקת בלוטת הזקיף בהרדמה כללית (אני בן 72, בריא למעט פרוסטטה מוגדלת)

  • + הוסף תגובה
מלנומה ד"ר עופר ארנון 28/04/2019 08:28
  • הפרוגנוזה שלך תלויה בעומק הגידול הראשוני ובהתפשטות שלו. מצב גרורות? שני הנתונים חסרים ולכן לא ניתן לדון בפרוגנוזה. רפואה שלמה

  • + הוסף תגובה
merkel cell carcinoma ענת 07/04/2019 19:12
  • ד"ר ארנון שלום, סבא שלי חולה ב merkel cell carcinoma בעין שמאל מזה כשנתיים (עם גידול נראה לעין, עם עיקוב באבחון בגלל שתחילה כלל לא אובלן נכון כסרטן). אובחן סופית לפני כשנה. מפאת גילו (88) חששו לנתח, וניסו טיפולים בהקרנות ובאימונותרפיה. לא הייתה בלימה משמעותית של הגידול, שנעשה לאחרונה גדול מאד (כ 8 ס"מ). בסריקת PET CT אחרונה לפני כחודש חשש לבלוטה סמוכה נגועה. אך מלבד זאת לא נראו גרורות בבלוטות נוספות או באיברים אחרים בגוף. אנחנו שוקלים כן להסתכן בניתוח כדי להרוויח תוחלת חיים. אולי אפילו על ידי הסרה חלקית של הגידול + הקרנות / אימונותרפיה. מה דעתך? אשמח מאד לתשובה. תודה מראש.

  • + הוסף תגובה
גידול על שם מרקל ד"ר עופר ארנון 10/04/2019 16:46
  • לדעתי לנתח בהקדם. ניתוח כמה שיותר גדול מיכיוון שהגידול מעט אגרסיבי מקומית . רפואה שלמה

  • + הוסף תגובה
לרופאים בתחום סרטן העור וניתוחי מוז (מוס)

הצטרפו לאינדקס הרופאים!