שאלה - האם ציפרלקס משפיע על הפוריות?

השאלה:
בעלי מטופל בכדורים מסוג ציפרלקס 10 מ"ג. אנו מתכננים הריון. ברצוני לשאול אם ישנה השפעה כלשהי של הכדורים על הפוריות של בעלי, או חלילה על העובר?


תשובה:


ציפרלקס לא אמורה לפגוע בפוריות. אחת מתופעות הלוואי של התרופה היא בעיה בתפקוד המיני, וזו הבעיה שהתרופה יכולה ליצור עבורכם.

לגבי פגיעה בעובר - כל עוד את לא לוקחת את התרופה בזמן ההריון, לא צריכה להיות בעיה.

בברכה,

ד"ר נעמה ורבין - אינפומד





רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!