שאלה - האם שימוש בקומדין יכול לגרום להיפלטות התקן תוך-רחמי?

השאלה:
האם השימוש בקומדין (לדילול דם לאחר ניתוח להחלפת מסתם) יכול לגרום להיפלטות של התקן המירנה (התקן הורמונלי) המומלץ ביותר לנשים המקבלות קומדין? האם השימוש בקומדין גורם לדלדול בעובי הרירית ברחם, דבר שיכול לגרום להיפלטות ההתקן?

בהחלט לא.


תשובה:
האם השימוש בקומדין (לדילול דם לאחר ניתוח להחלפת מסתם) יכול לגרום להיפלטות של התקן המירנה (התקן הורמונלי) המומלץ ביותר לנשים המקבלות קומדין? האם השימוש בקומדין גורם לדלדול בעובי הרירית ברחם, דבר שיכול לגרום להיפלטות ההתקן?

בהחלט לא.

[25/11/2006]




רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!