שאלה - האם יש קשר בין הפלה חוזרת לבין נשאות של נגיף ההרפס באברי המין אצל שני בנ

השאלה:
האם יש קשר בין הפלה חוזרת לבין נשאות של נגיף ההרפס באברי המין
אצל שני בני הזוג?


תשובה:

אם אין זיהום פעיל אין קשר להפלות. בכל מקרה יש לעשות ברור
גינקולוגי מעל 3 הפלות ברצף לפני שבוע 20 , כי יש סיכוי לבעיות
אחרות שצריכות התייחסות וטיפול שונה, ביניהן - בעיות בקרישת הדם,
בעיות גנטיות, שרירן או בעיה במבנה הרחם, בעיות הורמונליות ועוד.





רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!