שאלה - טיפול באסתמה עם התרופה סינגולייר

השאלה:
הילד שלי מטופל בסינגולייר כטיפול מונע. ברצוני לדעת אם יש צורך או סיכונים בטיפול זה, בגלל שהיו לו כמה התקפי סטרידור בעבר, ובדרך כלל הוא בריא, תודה לאל, ואם פורסמה איזו שהיא הודעה בתקשורת להפסיק טיפולים כלשהם הקשורים לאסתמה.


תשובה:


אם הוחלט לטפל בבנך בטיפול מונע בסינגולייר, ככל הנראה היה צורך בכך. הטיפול בסינגולייר הוא בטוח, והוא מומלץ ביותר לילדים חולי אסתמה או כאלה הסובלים מהתקפי קוצר נשימה חוזרים. יעילותה של תרופה זו גבוהה, כפי שהוכח במספר גדול של מחקרים בשנים האחרונות.

ניתן למצוא עוד מידע על תרופה זו דרך מנוע החיפוש של פורטל אינפומד ובאינדקס התרופות:

http://www.infomed.co.il/drug1.asp?dID=329




רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!