שאלה - עברתי ניתוח מעקפים לפני 15 שנה. מאז מצבי יציב. לוקח תרופות מדי יום: Dil

השאלה:
עברתי ניתוח מעקפים לפני 15 שנה. מאז מצבי יציב. לוקח תרופות מדי יום:
Dilatam 240 CD
Mononit Retard 50
Cartia
במה ניתן להחליף את Mononit , אם בכלל, על-מנת לאפשר נטילת Viagra
או דומה לה.




תשובה:

אסור לקחת ויאגרה או סיאליס יחד עם ניטראטים (מונוניט) מחשש לירידה
קיצונית ומסוכנת בלחץ הדם.
על מנת לברר האם ניתן להחליף את המונוניט עליך להתייעץ עם הקרדיולוג שלך.






רופאים ומכונים בפוקוס
רופאים בתחום
פרופ' אייל גור פרופ' אייל גור
פרופ' (PhD) בנימין ברטוב פרופ' (PhD) בנימין ברטוב
מידע וכלים שימושיים

אינפומד בריאות דיגיטלית בע"מ