דלג לתוכן

אני סטודנט הסובל מ ADD וכטיפול קיבלתי Efexor XR . אני מרגיש שהכדור עוזר

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 10/08/2004
1 דקות קריאה

שאלה:

אני סטודנט הסובל מ ADD וכטיפול קיבלתי Efexor XR . אני מרגיש שהכדור עוזר אך לא במידה שהייתי רוצה, כמו כן, בשום מקום כולל באתר זה לא ראיתי שהכדור מתאים לבעיות קשב אלא רק לדיכאון. אשמח לדעת האם ידוע לכם השימוש באפקסור לבעיות קשב וכמו כן איזה כדור אחר מומלץ לבעיה (לא ריטלין ומשפחתו)

תשובה:

אמנם התוויתו העיקרית של אפקסור (ונלאפאקסין) היא טיפול בדיכאון, אך יש יותר ויותר עבודות התומכות בהשפעה טובה של אפקסור על הפרעות קשב וריכוז במבוגרים וילדים, בייחוד כאשר תרופות מעוררות כמו ריטלין וקונצרטה לא עבדו. אנא קרא עוד כאן: http://www.currentpsychiatry.com/2002_10/10_02_adhd.asp
רופאים בתחום
ד"ר עלא אבו סאלח
ד"ר עלא אבו סאלח נוירולוגיה
ד"ר יצחק אייזנמן
ד"ר יצחק אייזנמן עיניים
ד"ר אמיר רבהון
ד"ר אמיר רבהון יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו