דלג לתוכן

האם התרופה רמיקייד יכולה לשבש את המחזור?

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 10/08/2006
1 דקות קריאה

שאלה:

אני בת 23 וסובלת מדלקת פרקים. לא מזמן התחלתי לקחת רמיקייד. השאלה שלי היא: האם רמיקייד יכול לגרום לאיחור במחזור או לשיבושו?

תשובה:

בפחות מ- 5% מן המקרים עשויה התרופה רמיקייד (Infliximab) לגרום לאי סדירות של המחזור החודשי.

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
ד"ר וסים שחאדה
ד"ר וסים שחאדה רפואת שיניים
ד"ר אורי מילר
ד"ר אורי מילר פסיכיאטריה
 אורטל פלטשי סבג קופרויז'ין
אורטל פלטשי סבג קופרויז'ין אופטומטריסטים
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו