דלג לתוכן

אפשר להיכנס להריון אם נוטלים גלולות לפי ההוראות?

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 15/10/2006
1 דקות קריאה

שאלה:

התחלתי לקחת את הגלולות למניעת הריון יסמין לפני שבועיים וחצי בדיוק. אתמול קיימתי לראשונה יחסי מין מלאים עם חבר שלי. אני נוטלת את הגלולות באופן סדיר. האם יש סיכוי ולו הקלוש ביותר להיכנס להריון?

תשובה:

סיכון אפסי, אם נטלת אותן לפי ההוראות.
רופאים בתחום
פרופ' דן ערבות
פרופ' דן ערבות כירורגיה
ד"ר סידני שפירא
ד"ר סידני שפירא אורתופדיה
ד"ר עמיקם טל
ד"ר עמיקם טל פסיכיאטריה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו