המשמעות של דימום קל בתחילת הריון
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 11/05/2007
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בשבוע ה-8 של ההריון הראשון, ואני סובלת מהפרשות חומות ואפילו מדימום קל. בבדיקת פרוגסטרון שביצעתי התוצאה הייתה 44.5. הבדיקה הבאה שלי אצל הגינקולוג היא רק בעוד שבוע. האם יש מקום לדאגה? חשוב לציין שלפני שבוע עשיתי אולטרסאונד ותודה לאל, העובר מתאים לגיל ההריון ויש לו דופק.

תשובה:
דימומים קלים והפרשות חומות די שכיחים במהלך החודשים הראשונים של ההריון. עם זאת, הם גם יכולים להיות אות אזהרה המעיד על בעיה כלשהי, ועל כן אני מציעה לך לגשת לרופא המטפל לבדיקה או להתקשר אליו להתייעצות. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד