על הדבקה ב- CMV מבעל של אשה בהריון
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 19/11/2006
1 דקות קריאה
שאלה:

אני נמצאת בשבוע 20 להריון.לפני שנכנסתי להריון תוצאת הבדיקה ל- CMV הייתה שלילית. כעת בעלי עשה בדיקה ל- CMV והתוצאות לא ברורות: IgG חיובי מעל 250 IgM חיובי מוחלש. מה זה אומר לגבי? האם ייתכן ונדבקתי? (לא היה לי חום).

תשובה:
על פי התוצאות, רוב הסכויים שבעלך נדבק כבר לפני זמן רב, כך שלא נראה שנחשפת ממנו לנגיף לאחרונה. על מנת להיות בטוחה אם נדבקת או לא, את יכולה פשוט לחזור על הבדיקה. ליתר פרוט אנא ראי: http://www.infomed.co.il/medTest1.asp?tID=101