דלקת בצוואר הרחם מלווה בתסמינים
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 28/11/2006
1 דקות קריאה
שאלה:

קיבלתי תשובה לבדיקת פאפ האומרת שיש לי עם דלקת. בפעם השנייה.שלחו אותי לקולפוסקופיה שבה נלקחה ביופסיה. שאלותי: 1. מה זה אומר על חומרת המצב? 2. ההפרשות שהיו אמורות להיפסק לאחר 3-5 ימים (לפי מידע מהאינטרנט) לא פסקו ולהיפך, היו גם מעין טיפות דם. מה לעשות? קיימים גם הרגשה לא נוחה בבטן. בחילות וחום. האם זה קשור?

תשובה:
אם אכן מדובר בדלקת בלבד, זהו ממצא די שכיח שדורש מעקב בלבד (בתנאי שהקולפוסקופיה תהיה תקינה). הדימום נובע מפריכות של האזור הדלקתי. הבחילות ויתר הסימנים שתיארת אינם קשורים.