דלג לתוכן

נשירת שיער בעת נטילת גלולות למניעת הריון

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 12/10/2007
1 דקות קריאה

שאלה:

האם יש קשר בין לקיחת גלולות הרמונט לנשירת שיער?

תשובה:

באופן כללי לא נמצא קשר ישיר בין לקיחת גלולות למניעת הריון מסוג זה לבין נשירת שיער. אולם היו מקרים של נשים שאכן דיווחו על נשירת שיער מואצת בזמן שנטלו את הגלולה. אם את אכן סובלת מנשירת שיער שלא הופיעה לפני נטילת הגלולות, אני ממליצה לשקול את החלפתן, ולו בשל הספק. ישנם כיום אינספור סוגים של גלולות בשוק, ואין כל סיבה להיצמד לגלולה שאינה מתאימה לך. ד"ר מורן שויקה-רבאו - אינפומד
רופאים בתחום
ד"ר מיקלוש באלה
ד"ר מיקלוש באלה כירורגיה
ד"ר נדב שאשה
ד"ר נדב שאשה אורתופדיה
ד"ר ליאון ארדקיאן
ד"ר ליאון ארדקיאן רפואת שיניים
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו