כאבי מפרקים לאחר החלפת סוג גלולה למניעת הריון
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 20/07/2007
1 דקות קריאה
שאלה:

האם ייתכן קשר בין החלפת סוג הגלולה למניעת הריון (החלפה ליסמין) לבין כאבי מפרקים כגון כתף, או כאבים בחזה ללא מצוקה נשימתית, שאני סובלת מהם כבר חצי שנה?

תשובה:
תופעות הלוואי של גלולות אינן מתאימות לסימנים שאת מתארת, אך עם זאת, אם הסימנים הופיעו במקביל להחלפת הגלולה ולא שינית כל תרופה אחרת, או התחלת להשתמש בתרופה אחרת, או אם חל שינוי באורח החיים שלך, יש מקום לבירור האם הגלולה היא הגורם. הדרך הפשוטה היא החלפת הגלולה לגלולה שבה השתמשת לפני כן. פני לרופא המטפל. ד"ר יובל עצמון - אינפומד