סיכויים להריון אחרי חודש של "יום כן, יום לא" .
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 25/08/2006
1 דקות קריאה
שאלה:

המחזור שלי נע בין 30-35 יום. היום הראשון של הווסת האחרונה היה 12/7/06. במשך החודש האחרון ניסינו יום כן יום לא, על מנת שייקלט הריון. האם יש סיכוי שאני בהריון?

תשובה:
אם המחזור שלך לא נמשך מעבר ל- 35 ימים, יש סיכויים טובים שיש לך ביוצים סדירים. על מנת להגדיל את הסיכוי להיכנס להריון, רצוי לתזמן את המגע המיני ביחס לביוץ. את תאריך הביוץ ניתן לדעת על פי בדיקות שונות ובכללן אולטרסאונד. אם את מעוניינת לדעת את תאריך הביוץ המדויק שלך, פני לרופא הנשים שלך על מנת שימליץ לך על הדרך המתאימה ביותר בשבילך.