שאלה - הקשר בין רגישות לפניצילין ולצפאלוספורינים

השאלה:
אני 4 ימים לאחר לידה, מיניקה, וסובלת מדלקת בדרכי השתן. כמו כן, אני רגישה לפניצילין. קיבלתי מרשם לאנטיביוטיקה "צפוויט". הייתי רוצה לדעת אם ניתן לקחת אותה למרות הרגישות לפניצילין והאם נטילתה מסכנת את התינוק בזמן ההנקה? האנטיביוטיקה צפוויט


תשובה:
מומחה במחלות זיהומיות





רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!