שאלה - טיפול בלייזר לשיעור יתר במקביל לנטילת גלולות

השאלה:
בשל שיעור יתר פניתי לרופאת נשים. בבדיקת פרופיל הורמונלי התברר שיש לי עודף טסטוסטרון, והופניתי לטיפול בגלולות למניעת הריון מסוג דיאנה. האם במקביל ללקיחת הגלולות מותר לי לעשות טיפולי לייזר להסרת שיער, או האם כדאי לעשות את הטיפולים ללא הגלולות? האם כש




תשובה:
לייעוץ חינם בנושא הסרת שיער פנה למומחה שלנו >>>

לטיפול בשיעור יתר מאוד מקובל להשתמש בגלולות מסוג דיאנה 35. בנוסף להיותה אמצעי מניעה יש לה הערך המוסף של דילול השיער.

לגבי טיפולי לייזר, ישנם היום אינספור מכשירים, וכל מכון קוסמטי עובד עם מכשיר אחר, עם תכונות אחרות, ועל כן לא אוכל לענות באופן חד-משמעית לגבי התוצאות המובטחות. ככל הידוע לי, לא אמורה להיות בעיה לבצע את הטיפולים במקביל לשימוש בגלולות. כמו כן לאחר הטיפול, כמות השיער אמורה להידלדל גם אם תפסיקי את נטילת הגלולות.

בכל אופן, אני ממליצה לבדוק את העניין בכמה מכונים, לוודא שהם עובדים עם רופא עור, וכמובן לעשות ניסיון על שטח עור קטן ונסתר, על מנת לוודא שאינך רגישה למכשיר ולטיפול.

בהצלחה!

ד"ר מורן שויקה-רבאו - אינפומד




רופאים ומכונים בפוקוס
רופאים בתחום
פרופ' אייל גור פרופ' אייל גור
פרופ' (PhD) בנימין ברטוב פרופ' (PhD) בנימין ברטוב

בריאות זה אינפומד – אתר רפואה המקיף בישראל