שאלה - דימום תקין אחרי גרידה

השאלה:
עברתי גרידה לפני יומיים. זוהי הפלה ראשונה ולא היו לי הריונות קודמים. ביום הראשון היה לי דם ברמה סבירה, פחות מאשר במחזור, ואילו ביום השני היו טיפות מעטות מאוד. היום, היום השלישי, אין לי כלל דימום ולא כאבים. האם זה הגיוני? או שזה יכול להצביע על משהו? ה


תשובה:


הדימום שאת מתארת נראה נורמלי. יתכן שהדימום יחזור, או שיחלוף לחלוטין. אין צורך באנטיביוטיקה לאחר גרידה, ולכן לא קיבלת אנטיביוטיקה בבית החולים.

לא ניתן לדעת אם יש צלקות ברחם לאחר הגרידה, אלא אם כן מבצעים בדיקת הדמיה חודרנית של חלל הרחם, אך אין צורך בבדיקה זו.

בדרך כלל התהליך מסתיים ללא סיבוכים בהמשך. תוכלי למצוא באינפומד הרבה מידע נוסף על תהליך הגרידה:

http://www.infomed.co.il/doSearchSite.asp?searchFor=גרידה




רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!