שאלה - בני בן 19 והתגייס לא מזמן לצבא. בני סובל מאסתמה מאז היותו בן 9. טופל לרו

השאלה:
בני בן 19 והתגייס לא מזמן לצבא. בני סובל מאסתמה מאז היותו בן 9. טופל לרוב רק בהתקפים ב- ונטולין. מאז שהתגייס יש לו התקפות יותר תכופות. רוצים לתת לו טיפול מונע על מנת שיתפקד יותר טוב. אנחנו מתנגדים. האם בצדק או לא?


תשובה:
במקרה של התקפות תכופות בהחלט יש מקום לטיפול מונע ע"י משאפים של
סטרואידים המקטינים את אלמנט הדלקת בסימפונות. אין לכך תופעות לוואי
והשיפור התפקודי יהיה אכן גדול. תנו לזה צ'אנס.





רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!