שאלה - טיפול משולב בדיכאון ובבעיות שינה

השאלה:
התחלתי לקחת תרופת רסיטל במינון של 20 מ"ג לטיפול בבעיית דיכאון. בנוסף לכך, גם לפני נטילת התרופה, היו לי בעיות הירדמות, כאשר לפני כמה שנים לקחתי מלטונין במינון 3 מ"ג בהתייעצות עם נוירולוג. האם ניתן לקחת את המלטונין לצד הרסיטל, או האם יש התנגש




תשובה:


אין התנגשות בין רסיטל (ציטאלופראם) לבין מלטונין. לתרופה אחרת ממשפחת ה- SSRI, תרופה בשם fluvoxamine, יש התנגשות עם מלטונין.

בברכה,

ד"ר שירי אורי - אינפומד





רופאים ומכונים בפוקוס
רופאים בתחום
פרופ' חנן גוזנר-גור פרופ' חנן גוזנר-גור
מומחה בראומטולוגיה וברפואה פנימית קרא עוד
פרופ' סמי ניטצקי פרופ' סמי ניטצקי
מומחה לטיפול בורידים ברגליים ובכלי דם קרא עוד

בריאות זה אינפומד – אתר רפואה המקיף בישראל