צריבה וכאבים במתן שתן
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 08/09/2008
1 דקות קריאה
שאלה:

יש לי כאבים חזקים והרגשת צריבה בשעה שאני נותנת שתן. הכאבים מלווים בכאבים ברגליים ובבטן, התחושה היא כמו צריבה קשה בכל האזורים הללו. כרגע אני מטופלת בתרופה ליריקה 150 מ"ג וישנה הטבה. האם אני בכיוון הנכון? האם ישנם טיפולים נוספים לבעיה זו?

תשובה:
התרופה ליריקה (פריגאבאלין), היא תרופה המיועדת לשיכוך כאבים ממקור עצבי, כזה שממנו סובלים לרוב חולי סוכרת. מידע נוסף על התרופה תוכלי למצוא כאן: http://www.infomed.co.il/drug1.asp?dID=404