- אינפומד
- רפואה משלימה
- צילה סמל רצון
צילה סמל רצון
- תחומים: רפואה משלימה , הילינג , רפלקסולוגיה , כוסות רוח , רפואת כאב , עיסוי
צילה סמל רצון
מרפאות
-
אלאורם, רמות יצחק, נשר
אודות צילה סמל רצון
צילה סמל רצון, בעלת הקליניקה "אלאורם" – קליניקה לרפלקסולוגיה, עיסויים, עיסוי לימפטי וטיפול אנרגטי מרחוק.
מפתחת הקורס הדיגיטלי "דואט עם אנדו" – להקלה על כאבים לחולות אנדומטריוזיס (בעבודה עצמית של עד 7 דקות ביום).
מומחית לבצקות ולמצבים פרודלקתיים, מומחית לסטרס פיזי ונפשי.
בעבר התמקצעתי בתחום העיסויים בכל הנוגע לגב תחתון, מחלת נהגים ועוד.
בנוסף לכל הנ"ל, אני גם ארומתרפיסטית במקצועי. למדתי טיפול באמצעות פרחי באך, עיסוי בקני במבוק, עיסוי בטכניקות מתקדמות, עיסוי הריון, טיפול באמצעות כוסות רוח כולל הקזת דם (חיג’אמה), דמיון מודרך, קינזיוטייפ ועוד.
הקליניקה מתמחה בעיסוי לימפטי לאחר ניתוחים אסתטיים, סטרס פיזי ונפשי ומצבים פרודלקתיים (פיברומיאלגיה, בצקות, מחלות אוטואימוניות, אנדומטריוזיס ועוד).
עיסוי לימפטי הוא למעשה עיסוי למערכת ניקוז הרעלים של הגוף. כאשר היא בעומס, מצטברים רעלים (טוקסינים) שעלולים לגרום לבצקות או להחמיר כאב ממחלה קיימת.
בטיפול בסטרס אני משלבת רפלקסולוגיה, ארומתרפיה, עיסויים, דמיון מודרך ועוד.
במסגרת הטיפול האנרגטי אני מתמחה בפירוק והרכבה של חוזים נשמתיים – לשחרור דפוסים ישנים ויצירת חוזים מיטיבים.
האני מאמין שלי...
אני מאמינה ביחס אישי לכל מטופל.ת – ממש שירות פרא-רפואי אישי.
עוזרת לנשים לאחר ניתוח למצוא את עצמן מחדש בתוך הגוף המנותח, להשתחרר מהבצקות ולהרגיש טוב יותר עם עצמן ועם גופן.
אני יושבת עם כל מטופל ומטופלת כדי להבין את מקור הבעיה, ועובדת לפי זה מתוך ידיעה שככל שנקלף את שכבות הבצל – נגיע לעומק העניין, ויהיה קל יותר לטפל בשורש הבעיה, בין אם היא פיזית או רגשית.
לאחר שנים של ניסיון בתחום הטיפולי, אני עדיין מתרגשת לראות את השיפור במטופלים – את שחרור הסטרס (באמצעות רפלקסולוגיה, ארומתרפיה ושיטות נוספות) ולראות א.נשים שרוצים לטפל בעצמם ולהרגיש טוב יותר.
-
שירות ניתן בשפות:
עברית
אנגלית
תשובת מומחה