שאלה - כאבי בטן ודימום לאחר גרידה

השאלה:
אני בת 35. עברתי גרידה אתמול. האם זה סביר שהיום כבר פסק הדימום? ואם אתמול לא היו כאבי בטן או כאבים אחרים ורק היום בצהריים החלו כאבי בטן - זה נורמלי?


תשובה:


דימום לאחר גרידה יכול להימשך בין יום למספר ימים של דימום קל. אם הדימום חוזר ובכמות גדולה - יש צורך לפנות שוב לגינקולוג המטפל. כאבי הבטן הם בד"כ תוצאה של ההתכווצויות הרחמיות. הם יכולים להופיע במהלך מספר ימים לאחר הפרוצדורה. בכל מקרה של החמרה קיצונית בכאבים או בדימום, הופעת חום או צמרמורת, חשוב לפנות מיד למיון גינקולוגי.

ד"ר אמיר בר-שי - אינפומד





רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!