דלג לתוכן
מאכלים עשירים בברזל
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 28/04/2008 תאריך עדכון: 03/10/2013
1 דקות קריאה
שאלה:

בבדיקה שעברתי לאחרונה נמצא אצלי חוסר בהמוגלובין, לא משמעותי, אך היה חוסר. הרופא אמר לי לקחת ברזל. לאחר מכן עשיתי שוב בדיקת דם, וההמוגלובין עלה קצת אך עדיין אינו בתחום הנורמה. מה עלי לעשות?

תשובה:
חבל שלא ציינת את ערכי ההמוגלובין. המשיכי לקחת את כדורי הברזל ולהיות במעקב אצל רופא מטפל. את יכולה גם להעשיר את הדיאטה במוצרים עשירי ברזל כגון פטרוזיליה, כוסברה, עירית, תרד, אגוזים, שקדים, פירות יבשים, טחינה, כרישה, ברוקולי, תפוח אדמה, סלק, לחם מחיטה מלאה, סויה ומוצריה, עדשים, ובשר, בעיקר כבד. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד
רופאים בתחום
פרופ' יעקב בר
פרופ' יעקב בר יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
5.0
( 3 חוות דעת )
"טיפול מסור מקצועי סבלני"
ד"ר בוריס סחנוביץ
ד"ר בוריס סחנוביץ יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
רופא בכיר
ד"ר אלברט סמנדרוב
ד"ר אלברט סמנדרוב יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
מומחה ברפואת נשים, מיילדות , מומחה במחלות צוואר הרחם
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו