שאלה - התקן שגורם לדימום וסתי ממושך

השאלה:
אני עם התקן מירנה זה חצי שנה. בעבר סבלתי מדימומים קשים במחזור ואורך המחזור כולו היה 5 ימים. היום, עם המירנה, הדימום אכן פחת, אך נמשך מעל 3 שבועות, ואז יש הפסקה של כשישה ימים ושוב אני מקבלת מחזור שנמשך 3 שבועות עם דימום קל. מצב זה בלתי נסבל, משום שיוצ


תשובה:


תופעה זו מוכרת ומופיעה אצל חלק מהנשים שיש להן התקן. במצב כזה יש לשקול להוציא את ההתקן, שכן הוא לא מתאים לך. גשי לרופא המטפל להתייעצות לגבי אמצעי מניעה אחר ופתרון לבעיה.

בברכה,

ד"ר נעמה ורבין - אינפומד





רופאים ומכונים בפוקוס

הצטרפו לאינדקס הרופאים!